Exportera data från Google Chat

Om du har ett Google-konto går det att ladda ned din data från Chat. Du kan skapa ett arkiv för att spara dina objekt eller använda data i en annan tjänst. Läs mer om att ladda ned data

Nedladdningen innehåller följande:

• Information om användarprofil
  • Medlemskap i direktmeddelanden, gruppmeddelanden och rum
  • Meddelanden tillsammans med bilagor från direktmeddelanden, gruppmeddelanden och rum

Tips! Gruppmeddelanden och rum som skapade av användare med ett jobb- eller skolkonto exporteras inte som en del av chatthistoriken.

Kontakta administratören om du använder ett jobb- eller skolkonto och vill exportera data. Ta reda på vem administratören är.

Om du är avancerad administratör för Google-domänen får du ladda ned organisationens data. Gruppmeddelanden och rum skapade av användare utanför domänen är inte tillgängliga i exporten. Läs mer om att exportera organisationens Google Workspace-data.