Eksportér dataene dine fra Google Chat

Hvis du har en Google-konto, kan du laste ned dataene dine fra Chat. Du kan opprette et arkiv der du kan oppbevare data til eget bruk eller bruke dem i andre tjenester. Finn ut hvordan du laster ned dataene dine

Nedlastingen inkluderer

• informasjon fra brukerprofilen din
  • medlemskap i direktemeldinger, gruppesamtaler og rom
  • meldinger og vedlegg fra direktemeldinger, gruppesamtaler og rom

Tips: Gruppemeldinger og rom som opprettes av brukere med jobb- eller skolekonto, blir ikke eksportert som en del av chatloggen din.

Hvis du trenger å eksportere data og bruker en jobb- eller skolekonto, må du kontakte administratoren din. Finn ut hvem administratoren din er.

Hvis du er superadministrator for Google-domenet ditt, kan du laste ned dataene til organisasjonen din. Gruppemeldinger og rom som er opprettet av brukere utenfor domenet ditt, blir ikke tilgjengelige i eksporten. Finn ut hvordan du eksporterer organisasjonens Google Workspace-data.