Datan vieminen Google Chatista

Jos käytössäsi on Google-tili, voit ladata dataa Chatista. Voit luoda arkiston dataasi varten tai käyttää sitä toisessa palvelussa. Lue lisää datan lataamisesta

Ladattava data sisältää

• käyttäjäprofiilin tiedot
  • viestien, ryhmäviestien ja tilojen jäsenyydet
  • viestien, ryhmäviestien ja tilojen viestit ja liitteet.

Vinkki: Työ- tai koulutilillä Chatia käyttävien käyttäjien luomia ryhmäviestejä ja tiloja ei ladata Chat-historian mukana.

Jos käytät työ- tai koulutiliä ja haluat ladata dataa, ota yhteyttä järjestelmänvalvojaan. Katso, kuka on järjestelmänvalvojasi.

Jos olet Google-verkkotunnuksesi pääkäyttäjä, voit ladata organisaation dataa. Verkkotunnuksen ulkopuolisten käyttäjien luomia ryhmäviestejä ja tiloja ei voi ladata. Lue lisää organisaation Google Workspace ‑datan viemisestä.