Eksportér dine data fra Google Chat

Hvis du har en Google-konto, kan du downloade dine data fra Chat. Du kan oprette et arkiv til eget brug eller bruge dataene i en anden tjeneste. Få flere oplysninger om, hvordan du downloader dine data

Din download omfatter følgende:

• Oplysninger om din brugerprofil
  • Din deltagelse i samtaler via direkte beskeder, samtaler via gruppebeskeder og rum
  • Beskeder og eventuelle vedhæftede filer, du har sendt som direkte beskeder, gruppebeskeder og som beskeder i rum

Tip! Gruppebeskeder og rum, som er blevet oprettet af brugere med en arbejds- eller skolekonto, bliver ikke eksporteret som en del af din chathistorik.

Hvis du har brug for at eksportere data, og du bruger en arbejds- eller skolekonto, skal du kontakte din administrator. Se, hvem din administrator er.

Hvis du er superadministrator på dit Google-domæne, kan du downloade din organisations data. Gruppebeskeder og rum, der er oprettet af brugere uden for dit domæne, er ikke tilgængelige i eksporten. Se, hvordan du eksporterer din organisations Google Workspace-data.