Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Uw gegevens uit Google Chat exporteren

Als u een Google-account heeft, kunt u uw gegevens downloaden uit Chat. U kunt een archief maken om voor uw administratie te bewaren of de gegevens in een andere service gebruiken. Bekijk hoe u uw gegevens downloadt.

De download bevat onder andere het volgende:

• Gegevens van het gebruikersprofiel
  • Lidmaatschappen van privéchats, groepsberichten en ruimtes
  • Berichten en de bijlagen ervan uit privéchats, groepsberichten en ruimtes

Tip: Groepsberichten en ruimtes die zijn gemaakt door gebruikers met een werk- of schoolaccount, worden niet geëxporteerd als onderdeel van de chatgeschiedenis.

Als u gegevens wilt exporteren en u een werk- of schoolaccount gebruikt, neemt u contact op met uw beheerder. Bekijk wie uw beheerder is.

Als u een hoofdbeheerder bent van uw Google-domein, kunt u de gegevens van uw organisatie downloaden. Groepsberichten en ruimtes die zijn gemaakt door gebruikers buiten uw domein, worden niet geëxporteerd. Bekijk hoe u de Google Workspace-gegevens van uw organisatie exporteert.