Google Chat, som er den simple Google Talk-oplevelse af chatsamtaler i Gmail, blev lanceret i 2005. I 2013 begyndte vi at erstatte Google Chat med Hangouts, mens brugerne stadig havde mulighed for at fortsætte med at bruge Google Chat.

I Hangouts er der avancerede forbedringer i forhold til Google Chat, blandt andet gruppechat, apps til Android og iOS, gruppevideoopkald og integration med andre Google-produkter.

Google Chat lukker ned den 26. juni 2017. Prøv Hangouts for at fortsætte med at chatte og foretage videoopkald. Få flere oplysninger om Hangouts