Google Chat, den enkla Google Talk-chattupplevelsen i Gmail, lanserades 2005. År 2013 började vi ersätta Google Chat med Hangouts samtidigt som vi gav användarna möjlighet att fortsätta använda Google Chat.

Hangouts har avancerade förbättringar jämfört med Google Chat, exempelvis gruppchatt, Android- och iOS-appar, gruppvideosamtal och integration med andra Google-produkter.

Google Chat stängs ned den 26 juni 2017. Testa Hangouts om du vill fortsätta chatta och ringa videosamtal. Läs mer om Hangouts