L'any 2005 vam llançar el xat de Google, un xat senzill anomenat Google Talk disponible a Gmail. El 2013 vam començar a substituir-lo per Hangouts, però els usuaris encara podien continuar utilitzant-lo.

Hangouts ofereix millores avançades respecte al xat de Google, com ara xats de grup, aplicacions per a Android i iOS, videotrucades de grup i la integració amb altres productes de Google.

El xat de Google va deixar d'estar disponible el 26 de juny del 2017. Si vols continuar xatejant i fent videotrucades, prova Hangouts. Més informació sobre Hangouts