Om återförsäljning av Google Cloud

Partner Sales Console är utformad för återförsäljare av Google Cloud- och Google Workspace-tjänster.

Funktioner för återförsäljning av Google Cloud

• Beställa Google Cloud för att skapa ett faktureringsunderkonto åt en kund.
  • Visa och hantera Google Cloud Platform- efter namn och domän
  • Visa och tilldela enkelt roller till faktureringsunderkontot
  • Sök i och sortera kundlistan.
  • Ge teamet åtkomst till kundkontot och faktureringsuppgifterna
  • Stäng oanvända faktureringsunderkonton

På en kunds sida hanterar du roller och faktureringsunderkonton. Du får dessutom enkel åtkomst till kundens konto på Google Cloud Console.

(1) Google Cloud Console: Öppnar översikten över faktureringsunderkontot på Cloud Console.

(2) Konfigurera faktureringsunderkonton: Hantera kundens roller för faktureringsunderkontot. Läs mer.

(3) Prenumerationer: För beställningar som görs via Partner Sales Console visar prenumerationen namnet på faktureringsunderkontot (om du har tilldelat en roll till underkontot) eller faktureringskontots id.

Feedback och support

Vi värdesätter dina förslag och kommentarer om den här versionen.

Klicka på följt avSkicka feedback uppe till höger på konsolen för att ge feedback.