Over doorverkoop van Google Cloud

De Partner Sales Console is speciaal gemaakt voor resellers van Google Cloud- en Google Workspace-services.

Handleidingen Aan de slag voor Google Cloud

Functies voor doorverkoop van Google Cloud

• Een bestelling plaatsen voor Google Cloud om een subaccount voor facturering te maken voor een klant
  • Uw Google Cloud-klanten bekijken en beheren op naam en domein
  • Makkelijk rollen bekijken en toewijzen aan een subaccount voor facturering
  • De klantenlijst doorzoeken en ordenen
  • Uw team toegang geven tot klant- en factureringsgegevens
  • Ongebruikte subaccounts voor facturering sluiten

Op de pagina van een klant beheert u rollen en subaccounts voor facturering. U heeft ook eenvoudig toegang tot het account van de klant in de Google Cloud-console.

(1) Google Cloud-console: Hiermee wordt het overzicht met subaccounts voor facturering geopend in de console.

(2) Subaccounts voor facturering configureren: Hier beheert u de rollen van de klant voor het subaccount voor facturering. Meer informatie.

(3) Abonnementen: Voor bestellingen die in de Partner Sales Console zijn geplaatst, ziet u hier de naam (als u een rol heeft gekregen voor het subaccount) of de ID van het subaccount voor facturering.

Feedback en ondersteuning

We horen graag uw suggesties en opmerkingen over deze release.

Klik rechtsboven in de console op and thenFeedback verzenden om feedback te geven.