Min kunds kontouppgifter är felaktiga

Du ser kanske att kundens kontouppgifter, till exempel domännamnet, verkar vara inaktuella i Partner Sales Console.

Det här skiljer sig åt: När du eller kunden uppdaterar kundens kontouppgifter på administratörskonsolen synkroniseras inte ändringarna till Partner Sales Console. I stället måste du göra ändringarna i Partner Sales Console.Om du vill hålla dig uppdaterad påminner du kunderna om att meddela dig när de ändrar domännamn, administratör eller kontaktuppgifter.

1. Logga in på kundens administratörskonsol.
  2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Kontoföljt avKontoinställningarföljt avProfil.
  3. Granska kundens uppgifter:
    • Företag/organisation
    • Domännamn
    • Primär administratör
    • Alternativ kontakt
  4. Logga in på Partner Sales Console.
  5. På sidan Kunder söker du efter kundens tidigare företagsnamn eller domän (eller kontaktar kunden).
  6. Välj kunden.
  7. Bredvid Kontaktuppgifter klickar du på Redigera.
  8. Uppdatera kundens uppgifter.