Det går inte att logga in på Partner Sales Console

Gör så här om du ser meddelandet Det går inte att logga in på Partner Sales Console:

Google Cloud-återförsäljare

Du kanske använder ett konto som saknar behörigheter eller roller.

• Logga in med ett användarkonto i Google Cloud-organisationen för återförsäljare.

Om din organisation exempelvis är återförsäljare.din-domän.com loggar du in med ditt användarkonto på reseller.your-domain.com eller en sekundär domän. Kontakta den avancerade administratören för återförsäljarkontot för Cloud Identity eller Google Workspace.

• Kontakta den avancerade administratören och tilldela dig följande administratörsroller:
    1. Rollen Administratör för Google Cloud Reseller i Partner Sales Console.
    2. Antingen rollen Billing Account Administrator (administratör för faktureringskonto) eller en anpassad roll med behörigheterna billing.accounts.get och billing.accounts.update i minst ett av dina Cloud Billing-konton för återförsäljare.

Om du bara har roller eller behörigheter för faktureringsunderkonton kan du inte göra beställningar eller visa kunder. Kontakta organisationens administratör eller den avancerade administratören för att få hjälp.

Google Workspace-återförsäljare

Användarkontot har inte konfigurerats för Partner Sales Console. Logga in med återsförsäljarkontot, till exempel duförsäljare.din-domän.com eller be den avancerade administratören om hjälp.