Partner Sales-konsolen

Partner Sales Console är det nya namnet på Channel Services-konsol

Partner Sales Console är utformad för återförsäljare av Google Cloud-produkter. Använd konsolen för att lägga till kunder, hantera konton, skapa beställningar och andra viktiga uppgifter vid återförsäljning.

Logga in på Partner Sales Console på channelservices.cloud.google.com med dina partneranvändaruppgifter.

Om du behöver hjälp eller har frågor kontaktar du Partner Program Concierge (medlemsnivå) eller din Partner Advisor (Partner- eller Premier-nivå).