De Partner Sales Console

Partner Sales Console is de nieuwe naam van de Channel Services Console

De Partner Sales Console is speciaal gemaakt voor resellers van Google Cloud-producten. Gebruik de console om klanten toe te voegen, accounts te beheren, bestellingen te plaatsen en andere belangrijke resellertaken uit te voeren.

Log in bij de Partner Sales Console via channelservices.cloud.google.com met uw inloggegevens voor partners.

Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met de Partner Program Concierge (als u het niveau Lid heeft) of met uw Partner Advisor (als u het niveau Partner of Premier Partner heeft).