Säkerställ att kunderna godkänner användarvillkoren

Innan dina kunder kan använda sin arbetsyta eller en annan Google-tjänst måste de logga in på Googles administratörskonsol och godkänna Googles användarvillkor, exempelvis Googles användarvillkor för arbetsytor.

Om kunden har flyttat över från en annan återförsäljare måste den avancerade administratören i kundens organisation underteckna nya användarvillkor för Google.

Faktureringen börjar gälla direkt när du har lagt till en prenumeration, oavsett om kunderna har undertecknat användarvillkoren eller inte. Du kan fortfarande hantera och administrera dina kunder innan de har godkänt användarvillkoren. Kundens konto förblir dock avstängd tills han eller hon godkänner användarvillkoren.

Följ upp med nya kunder

1. När du lägger till en ny kund i Google Workspace anger du kundens e-postadress (ange inte din egen e-postadress).  Kunden får automatiskt ett e-postmeddelande med administratörsnamn, tillfälligt lösenord och instruktioner för att logga in på administratörskonsolen.

2. Följ upp med kunden och se till att han eller hon loggar in på administratörskonsolen och godkänner användarvillkoren.