Söka efter och visa kunder

Du kan söka, filtrera och sortera dina kunder.

Visa dina kunder

På sidan Kunder visas följande information för var och en av dina kunder.

Kolumn Beskrivning
Namn Klicka på kundens namn om du vill visa kundens konto.
Domän Kundens primära domän. För Google Workspace-kunder synkroniseras domännamnet inte med kundens administratörskonsol. Om kunden ändrar sin domän på administratörskonsolen uppdaterar du kundens kontaktuppgifter i Partner Sales Console.
Prenumerationer Antal prenumerationer och deras status.
Förnyelsedatum (Visas inte om du endast säljer Google Cloud) Visar prenumerationen med det tidigaste förnyelsedatumet. Använder tidszonen UTC (-7 PDT och -4 EDT). Prenumerationer med flexibel avgift och Google Cloud-prenumerationer har inget förnyelsedatum.
Skapat den Datum då kunden skapades.
Produkter

Produktlogotyper som representerar en kunds prenumerationer.

Licensanvändning Antal licenser som används och licensgränsen.
Regioner för faktureringskonto Regionerna som är kopplade till de faktureringskonton som används för att betala för kundens prenumerationer.
Valutor i faktureringskontot

Valutorna som är kopplade till de faktureringskonton som används för att betala för kundens prenumerationer.

List of customers

Ändra vilka kolumner som visas för kunder

1. Logga in på Partner Sales Console.
  2. På sidan Kunder klickar du på Anpassa kolumner .
  3. Markera eller avmarkera kolumnerna som ska visas och klicka sedan på Använd.

Kolumnerna Namn och Domän visas alltid.

Sök, filtrera och sortera kunder

Sök efter kund: Söker efter kundens namn och domän.
Filtrera efter förnyelsedatum, prenumerationsstatus eller SKU (gäller inte Google Cloud-prenumerationer), betalningsplan, avstängningsorsak, faktureringskontoregion, faktureringskontots valuta och licensgräns. Filtren matchar något av dessa villkor. Klicka på Spara filter för att spara dina favoritfilter.
Sortera genom att klicka på Namn, Domän eller Förnyelsedatum.

Du kan även enkelt söka och växla mellan kundkonton. När du befinner dig på en kunds kontosida klickar du på kundens namn och anger ett annat kundnamn eller en annan domän.

Prenumerationsstatus

I kolumnen Prenumerationer visas antalet prenumerationer och deras status.

Om du vill se orsaken till en avstängning klickar du på kundens namn och sedan på den avstängda prenumerationen.

Status Beskrivning
Avstängd
  • Återförsäljaren har avslutat prenumerationen
  • Tillfälligt avstängd tills användarvillkoren har godkänts
  • Prenumerationens testperiod har löpt ut
  • Återförsäljaren har avslutat prenumerationen
Aktiv Betalprenumeration eller prenumeration under kostnadsfri provperiod.
Slutförd Prenumerationen har upphört utan förnyelse.
<tom> Kundkonto utan prenumerationer.