Hjälpa kunderna att flytta över från VFE till arkiverad användare

Den 15 februari 2022 börjar Google flytta över prenumerationer på Arkiv tidigare anställd till motsvarande prenumeration med arkiverade användare eller Google Arkiv-prenumeration, baserat på kundens Google Workspace- eller G Suite-utgåva. Vi raderar sedan den befintliga VFE-prenumerationen utan datastörningar.

Efter överflyttningen får kunderna flexibel avgift och kan använda tjänsten Arkiverad användare eller Arkiv utan kostnad till den 1 januari 2023. Om du behöver alternativa avtal eller specialavtal efter den kostnadsfria perioden måste de ingås före den 1 januari 2023.

Så kan du hjälpa dina kunder