Skatt i Indien

Den 1 juli 2017 ändrades skatten på varor och tjänster (GST – Goods and Services Tax) i Indien. Från och med detta datum måste Google tillämpa en ny skatt för varor och tjänster gällande all försäljning och alla tjänster till indiska köpare från indiska och utländska Google-enheter.

Obs! Google inte kan ge dig råd i skattefrågor. Kontakta din skatterådgivare vid frågor om denna skatt.

Ange eller ändra GSTIN eller annan skatteinformation

För att tillämpa rätt skatt behöver vi uppdatera våra register med ditt identifieringsnummer för skatt på varor och tjänster (GSTIN) och andra relevanta uppgifter. Om du vill skicka GSTIN fyller du i en supportbegäran för partnerprogram.