Channel Services-konsolen heter nu Partner Sales Console

Partner Sales Console, som tidigare kallades Channel Services-konsolen, är återförsäljarkonsolen för återförsäljning av Google Cloud-produkter i ett enhetligt verktyg.

• Organisationen använder samma användaruppgifter för att logga in på Partner Sales Console.
  • Webbadressen till konsolen är densamma för närvarande.

Partner Sales Console har utformats med följande mål i åtanke:

Konsekvent

Upplevelsen av att hantera dina kunder och prenumerationer är densamma i alla produkter. Med Partner Sales Console har du nu samma upplevelse för återförsäljning av Google Workspace, Google Cloud och Google Maps. Konsolen har samma utseende och funktioner för kundhantering i alla produkter.

Produktiv

Ni har berättat att ni vill göra mer med konsolen. Vi investerar i funktioner för information som hjälper dig att snabbt identifiera kunder som behöver din uppmärksamhet. Dessutom fokuserar konsolen på sammanställd statistik för dina kunder så att du får en överblick över försäljningsverksamheten.

Enhetlig

När partner använde flera verktyg, som Channel Services och Google Cloud Console för återförsäljning, kan de nu utföra transaktioner och hantera prenumerationer i produkter från Partner Sales Console. Konsolen har också stöd för rätt behörighetsmodell så att du kan hantera Google Cloud-, Maps- och Workspace-återförsäljningen separat efter behov. Den ger även en översikt över din återförsäljning för alla kunder.

Vad ska jag göra nu?

Under det kommande året lanserar teamet nya återförsäljarfunktioner som:

• Återförsäljarspecifika datavyer: Få mer insyn i återförsäljarmarginaler och åtkomst till faktureringsrapporter med den här informationen.
  • Rapporter på företagsnivå: Översikter med sammanställda rapporter om alla dina produkter och kunder samt insikter om affärstrender.