Visa Google Kalender-händelser i Apple Kalender

Det går att visa Google Kalender-händelser i Apple-kalendern på en Mac, iPhone eller iPad.

Visa Google Kalender-händelser i Apple-kalendrar

Apple Kalender på datorn

Obs!: Se till att du har den senaste versionen av Apple Kalender och det senaste Apple-operativsystemet på din dator. Ta reda på hur du hittar din Apple-dators operativsystem eller uppdaterar datorns operativsystem.

1. Öppna Kalender Apple Kalender på datorn.
  2. Klicka på Kalender och sedan Inställningar längst upp till vänster på skärmen.
  3. Klicka på fliken Konton.
  4. Klicka på Lägg till Lägg till till vänster om fliken Konton.
  5. Välj Google och sedan Fortsätt.
  6. Följ stegen på skärmen för att lägga till informationen om ditt Google-konto.
  7. På fliken Konton använder du "Uppdatera kalendrar" för att välja hur ofta du vill att Apple Kalender och Google Kalender synkroniseras.
Kalenderappen på iPhone eller iPad

Det går att synkronisera Google Kalender med kalenderappen som finns på iPhone eller iPad.

1. Öppna appen Inställningar på din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Kalender.
  3. Tryck på Konton.
  4. Tryck på Lägg till konto och sedan Google.
  5. Ange din e-postadress och sedan Nästa.
  6. Ange ditt lösenord. Om du inte har det senaste operativsystemet och du använder tvåstegsverifiering anger du ett applösenord i stället för ditt vanliga lösenord.
  7. Tryck på Nästa.
  8. E-post, kontakter och kalenderhändelser synkroniseras nu direkt med ditt Google-konto. Stäng av de andra tjänsterna om du endast vill synkronisera kalendern.
  9. Öppna appen Kalender på din iPhone för att se dina händelser i Google Kalender.

Ändra vilka kalendrar som synkroniseras

Vilka kalendrar synkroniseras automatiskt
  • Alla kalendrar som du ser under Mina kalendrar i Google Kalender på datorn.
  • Födelsedagar
Synkronisera andra kalendrar
  1. Besök sidan Kalender synk.
  2. Markera eller avmarkera namnen på kalendrarna.
  3. Klicka på Spara nere till höger.
  4. Uppdatera din kalender när du är klar.

Delegationsverktyget

Om du använde delegationsverktyget i Apple Kalender till att synkronisera måste du stänga av det om synkronisering med Kalender ska fungera.

1. Öppna Apple Kalender på datorn.
  2. Klicka på Kalender och sedan Inställningar längst upp till vänster.
  3. Klicka på fliken Konton och sedan Delegation.
  4. Avmarkera alla kalendrar.

Google Kalender-funktioner som inte fungerar i Apple Kalender

• E-postaviseringar för händelser
  • Skapa nya Google-kalendrar
  • Rumsplaneraren