Legg til Google Kalender-aktiviteter i Apple-kalenderen

Du kan legge til Google Kalender-aktiviteter i Apple-kalenderen din på Mac, iPhone eller iPad.

Viktig: Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av Apple Kalender og det nyeste Apple-operativsystemet på datamaskinen din. Se hvordan du kan finne ut hvilket Mac-operativsystem du bruker eller oppdatere operativsystemet på datamaskinen din.

1. Åpne Apple Kalender på datamaskinen din Apple-kalenderen.
  2. Øverst til venstre på skjermen klikker du på Kalender og så Innstillinger.
  3. Klikk på Kontoer-fanen.
  4. På venstre side i Kontoer-fanen klikker du på Legg til Pluss.
  5. Velg Google og så Fortsett.
  6. Følg veiledningen på skjermen for å legge til opplysninger for Google-kontoen din.
  7. I Kontoer-fanen under «Oppdater kalendere» kan du velge hvor ofte du vil synkronisere Apple-kalenderen din med Google Kalender.

Endre hvilke kalendere som skal synkroniseres

Disse kalenderne synkroniseres automatisk:

• alle kalendere du finner under «Mine kalendere» i Google Kalender på datamaskinen din
  • fødselsdager

Synkroniser andre kalendere

1. Gå til siden for kalendersynkronisering på datamaskinen din.
  2. Merk av eller fjern avmerkingen ved kalendernavnene.
  3. Klikk på Lagre nederst til høyre.
  4. Når du er ferdig, laster du inn kalenderen din på nytt.

«Delegering» i Apple Kalender

Hvis du har brukt delegeringsverktøyet i Apple-kalenderen, må du slå av dette for at kalendersynkroniseringen skal fungere.

1. Åpne Apple-kalenderen på datamaskinen din Apple-kalenderen.
  2. Klikk på Kalender og så Innstillinger øverst til venstre.
  3. Klikk på Kontoer og så Delegering.
  4. Fjern avmerkingen for alle kalendere.

Disse Google Kalender-funksjonene virker ikke i Apple Kalender:

• e-postvarsler for aktiviteter
  • oppretting av nye Google-kalendere
  • romplanleggeren