Legg til Google Kalender-aktiviteter i Apple-kalenderen

Du kan legge til Google Kalender-aktiviteter i Apple-kalenderen din på Mac, iPhone eller iPad.

Du kan synkronisere Google Kalender med Kalender-appen på iPhone eller iPad.

1. Åpne enhetsinnstillingene på iPhone eller iPad.
  2. Rull til og trykk på Kalender.
  3. Trykk på Kontoer etterfulgt av Legg til konto etterfulgt av Google.
  4. Skriv inn e-postadressen din etterfulgt av Neste.
  5. Skriv inn passordet ditt. Hvis du ikke har den nyeste versjonen av operativsystemet, og du brukertotrinnsbekreftelse, skriver du inn et app-passord istedet for det vanlige passordet ditt.
  6. Trykk på Neste.
  7. Fra nå av blir både e-post, kontakter og kalenderaktiviteter synkronisert direkte med Google-kontoen din. Hvis du kun vil synkronisere kalenderen din, må du slå av de andre tjenestene.
  8. Åpne Kalender-appen på iPhone for å finne Google Kalender-aktivitetene dine.

For å synkronisere med en eksisterende konto, trykk på kontoen og slå på Kalendere.

Disse Google Kalender-funksjonene virker ikke i Apple Kalender:

• e-postvarsler for aktiviteter
  • oppretting av nye Google-kalendere
  • romplanleggeren