Se Google Kalender-aktiviteter i Apple-kalendere

Du kan se aktiviteter fra Google Kalender også i kalenderen på Mac, iPhone eller iPad.

Se Google Kalender-aktiviteter i Apple-kalendere

Kalender på Mac

Merk: Sjekk at du har en Mac med siste versjon av Apple-operativsystemet. Er du i tvil, kan du lese mer om hvordan du kan finne operativsystemet på Mac, eller oppdatere operativsystemet på Mac.

1. Åpne Kalender Apple-kalenderen på Macen din.
  2. Øverst til venstre klikker du på Kalender og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Kontoer-fanen.
  4. På venstre side i Kontoer-fanen klikker du på Legg til Legg til.
  5. Velg Google og deretter Fortsett.
  6. Følg trinnene på skjermen for å legge til opplysninger for Google-kontoen din.
  7. I Kontoer-fanen under «Oppdater kalendere» kan du velge hvor ofte du vil synkronisere Apple-kalenderen din med Google Kalender.
Kalender-appen på iPhone eller iPad

Du kan synkronisere Google Kalender med Kalender-appen på iPhone eller iPad.

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Kalender.
  3. Trykk på Kontoer.
  4. Trykk på Legg til konto og deretter Google.
  5. Skriv inn e-postadressen din og deretter Neste.
  6. Skriv inn passordet ditt. Hvis du ikke har siste versjon av operativsystemet, og du bruker 2-trinns bekreftelse, skriver du inn et app-passord i stedet for det vanlige passordet ditt.
  7. Trykk på Neste.
  8. Fra nå av blir både e-post, kontakter og kalenderaktiviteter synkronisert direkte med Google-kontoen din. Ønsker du bare å synkronisere kalenderen din, må du slå av de andre tjenestene.
  9. Åpne Kalender-appen på iPhone for å se Google Kalender-aktivitetene dine.

Endre hvilke kalendere som skal synkroniseres

Følgende kalendere synkroniseres automatisk:
  • Alle kalendere du ser under «Mine kalendere» i Google Kalender på datamaskinen din
  • Fødselsdager
Synkroniser andre kalendere
  1. Gå til Kalendersynkronisering.
  2. Merk av eller fjern avmerkingen ved kalendernavnene.
  3. Klikk på Lagre nederst til høyre.
  4. Når du er ferdig, laster du inn kalenderen din på nytt.

«Delegering» i Apple-kalenderen

Hvis du har brukt delegeringsverktøyet i Apple-kalenderen, må du slå av dette for at kalendersynkroniseringen skal fungere.

1. Åpne Kalender på Macen din.
  2. Øverst til venstre klikker du på Kalender og deretter Innstillinger.
  3. Klikk på Kontoer-fanen og deretter Delegering.
  4. Fjern avmerkingen for alle kalendere.

Disse Google Kalender-funksjonene fungerer ikke i Apple-kalendere:

• E-postvarsler for aktiviteter
  • Oppretting av nye Google-kalendere
  • Romplanleggeren