Google Agenda-afspraken toevoegen aan Apple Agenda

Je kunt Google Agenda-afspraken toevoegen aan je Apple-agenda op je Mac, iPhone of iPad.

Je kunt Google Agenda synchroniseren met de Agenda-app die al op je iPhone of iPad staat.

1. Open je apparaatinstellingen op je iPhone of iPad.
  2. Scroll en tik op Agenda.
  3. Tik op Accounts en dan Account toevoegen en dan Google.
  4. Geef je e-mailadres op en dan Volgende.
  5. Geef je wachtwoord op. Als het nieuwste besturingssysteem niet is geïnstalleerd en je verificatie in 2 stappen gebruikt, geef je een app-wachtwoord op in plaats van je normale wachtwoord.
  6. Tik op Volgende.
  7. E-mails, contacten en agenda-afspraken worden nu rechtstreeks gesynchroniseerd met je Google-account. Als je alleen je agenda wilt synchroniseren, schakel je de andere services uit.
  8. Open de Agenda-app op je iPhone om je Google Agenda-afspraken te bekijken.

Als je wilt synchroniseren met een bestaand account, tik je op het account en schakel je Agenda's in.

Functies van Google Agenda die niet werken in Apple Agenda

• E-mailmeldingen voor afspraken
  • Nieuwe Google-agenda's maken
  • Plannen van vergaderruimten