Google Agenda-afspraken bekijken in Apple Agenda

Je kunt Google Agenda-afspraken bekijken in je Apple-agenda op je Mac, iPhone of iPad.

Google Agenda-afspraken bekijken in Apple-agenda's

Je kunt Google Agenda synchroniseren met de Agenda-app die al op je iPhone of iPad staat.

1. Open Instellingen op je iPhone of iPad.
  2. Tik op Accounts en wachtwoorden.
  3. Tik op Voeg account toe en vervolgens Google.
  4. Voer je e-mailadres in en vervolgens Volgende.
  5. Voer je wachtwoord in. Als het nieuwste besturingssysteem niet is geïnstalleerd en je authenticatie in twee stappen gebruikt, geef je een app-wachtwoord op in plaats van je normale wachtwoord.
  6. Tik op Volgende.
  7. E-mails, contacten en agenda-afspraken worden nu rechtstreeks gesynchroniseerd met je Google-account. Als je alleen je agenda wilt synchroniseren, schakel je de andere services uit.
  8. Open de Agenda-app op je iPhone om je Google Agenda-afspraken te bekijken.

Als je wilt synchroniseren met een bestaand account, tik je op het account en schakel je Agenda's in.

Functies van Google Agenda die niet werken in Apple Agenda

• E-mailmeldingen voor afspraken
  • Nieuwe Google-agenda's maken
  • Plannen van vergaderruimten