Google Agenda-afspraken bekijken in Apple Agenda

Je kunt Google Agenda-afspraken bekijken in je Apple-agenda op je Mac, iPhone of iPad.

Google Agenda-afspraken bekijken in Apple-agenda's

Opmerking: Zorg dat de nieuwste versie van Apple Agenda en het nieuwste Apple-besturingssysteem op je computer staan. Bekijk meer informatie over hoe je het besturingssysteem van je Apple-computer kunt vinden of het besturingssysteem van je computer kunt updaten.

1. Open Apple Agenda Apple Agenda op je computer.
  2. Klik linksboven op Agenda en dan Voorkeuren.
  3. Klik op het tabblad Accounts.
  4. Klik links op het tabblad 'Accounts' op 'Voeg toe' Toevoegen.
  5. Selecteer Google en dan Ga door.
  6. Volg de stappen op het scherm om de gegevens van je Google-account toe te voegen.
  7. Gebruik 'Vernieuw agenda's' op het tabblad 'Accounts' om te kiezen hoe vaak je Apple Agenda en Google Agenda wilt synchroniseren.

Wijzigen welke agenda's worden gesynchroniseerd

De agenda's die automatisch worden gesynchroniseerd

• Agenda's die worden weergegeven onder 'Mijn agenda's' in Google Agenda op je computer
  • Verjaardagen

Andere agenda's synchroniseren

1. Ga op je computer naar de pagina Agendasynchronisatie page.
  2. Vink de namen van agenda's aan of verwijder de vinkjes.
  3. Klik in de rechterbenedenhoek op Opslaan.
  4. Als je klaar bent, vernieuw je je agenda.

Tool Delegeren

Als je de tool 'Delegeren' in Apple Agenda gebruikt om te synchroniseren, werkt Agenda-synchronisatie alleen als je die tool uitschakelt.

1. Open Apple Agenda Apple Agenda op je computer.
  2. Klik linksboven op Agenda en dan Voorkeuren.
  3. Klik op Accounts en dan Delegeren.
  4. Verwijder de vinkjes voor alle agenda's.

Functies van Google Agenda die niet werken in Apple Agenda

• E-mailmeldingen voor afspraken
  • Nieuwe Google-agenda's maken
  • Plannen van vergaderruimten