Google Kalenterin tapahtumien lisääminen Apple Kalenteriin

Voit lisätä Google Kalenteri ‐tapahtumia Apple Kalenteriin Mac-, iPhone- ja iPad-laitteilla.

Huom. Varmista, että tietokoneellasi on Apple-kalenterin ja Apple-käyttöjärjestelmän uusimmat versiot. Lue lisää Apple-tietokoneen käyttöjärjestelmäversion tarkistamisesta tai tietokoneen käyttöjärjestelmän päivittämisestä.

1. Avaa Apple-kalenteri Apple-kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse näytön vasemmasta yläkulmasta Kalenteri ja sitten Asetukset.
  3. Klikkaa Tilit-välilehteä.
  4. Klikkaa Tilit-välilehden vasemmalta puolelta Lisää Plus.
  5. Valitse Google ja sitten Jatka.
  6. Lisää Google-tilin tiedot näytöllä näkyvien ohjeiden mukaan.
  7. Valitse Tilit-välilehden Päivitä kalenterit ‑kohdasta Apple-kalenterin ja Google Kalenterin synkronointitiheys.

Synkronoitavien kalenterien muuttaminen

Automaattisesti synkronoitavia kalentereita ovat:

• kaikki Google Kalenterin Omat kalenterit ‑kohdassa tietokoneella näkyvät kalenterit
  • Syntymäpäivät

Muiden kalenterien synkronointi

1. Avaa Kalenterin synkronointi ‑sivu tietokoneella.
  2. Valitse haluamiesi kalenterien nimet tai poista valinnat.
  3. Klikkaa oikeassa alakulmassa Tallenna.
  4. Kun olet valmis, päivitä kalenteri.

Valtuutustyökalu

Jos olet käyttänyt Apple-kalenterin valtuutustyökalua, se on poistettava käytöstä, jotta Kalenterin synkronointi toimii.

1. Avaa Apple-kalenteri Apple-kalenteri tietokoneella.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Kalenteri ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Tilit ja sitten Valtuutus.
  4. Poista valinnat kaikista kalentereista.

Google Kalenterin ominaisuudet, jotka eivät toimi Applen kalenterissa

• tapahtumien sähköposti-ilmoitukset
  • uusien Google-kalenterien luominen
  • huonevaraukset.