Føj Google Kalender-begivenheder til Apple Kalender

Du kan føje begivenheder fra Google Kalender til din Apple-kalender på din Mac, iPhone eller iPad.

Bemærk! Sørg for, at du har den nyeste version af Apple Kalender og det seneste Apple-operativsystem på din computer. Få flere oplysninger om, hvordan du finder operativsystemet på din Apple-computer eller opdaterer operativsystemet på din computer.

1. Åbn Apple Calendar Apple Kalender.
  2. Øverst til venstre på skærmen skal du klikke på Kalender og så Indstillinger .
  3. Klik på fanen Konti.
  4. Klik på Tilføj Plus ude til venstre på fanen Konti.
  5. Vælg Google og så Fotsæt.
  6. Tilføj dine Google-kontooplysninger ved at følge vejledningen på skærmen.
  7. Find fanen Konti, og vælg, hvor tit du vil have, at Apple Kalender og Google Kalender skal synkroniseres.

Rediger, hvilke kalendere der synkroniseres

Følgende kalendere bliver altid synkroniseret:

• Eventuelle kalendere, som du finder under "Mine kalendere" i Google Kalender på din computer
  • Fødselsdage

Synkroniser andre kalendere

1. Besøg siden Kalendersynkronisering på din computer.
  2. Markér eller fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for hver enkelt kalender.
  3. Klik på Gem nederst i højre hjørne.
  4. Opdater din kalender, når du er færdig.

Værktøjet Delegering

Hvis du tidligere har synkroniseret ved hjælp af værktøjet "Delegering" i Apple Kalender, skal det slås fra, før synkronisering af Kalender virker.

1. Åbn Apple Kalender Apple Kalender på din computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på Kalender og så Indstillinger.
  3. Klik på Konti og så Delegation.
  4. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for alle kalendere.

Google Kalender-funktioner, som ikke virker i Apple Kalender

• Mailnotifikationer om begivenheder
  • Oprettelse af nye Google-kalendere
  • Lokalereservation