Lägg till Google Kalender-händelser i Apple Kalender

Du kan lägga till Google Kalender-händelser i Apple-kalendern på din Mac, iPhone eller iPad.

Det går att synkronisera Google Kalender med kalenderappen som finns på iPhone eller iPad.

1. Öppna inställningarna för din iPhone eller iPad.
  2. Scrolla och tryck på Kalender.
  3. Tryck på Konton följt av Lägg till konto följt av Google.
  4. Ange din e-postadress följt av Nästa.
  5. Ange ditt lösenord. Om du inte har det senaste operativsystemet och du använder tvåstegsverifiering anger du ett applösenord i stället för ditt vanliga lösenord.
  6. Tryck på Nästa.
  7. E-post, kontakter och kalenderhändelser synkroniseras nu direkt med ditt Google-konto. Stäng av de andra tjänsterna om du endast vill synkronisera kalendern.
  8. Öppna kalenderappen på din iPhone för att hitta dina Google Kalender-händelser.

Om du vill synkronisera med ett befintligt konto trycker du på kontot och aktiverar Kalendrar.

Google Kalender-funktioner som inte fungerar i Apple Kalender

• E-postaviseringar för händelser
  • Skapa nya Google-kalendrar
  • Rumsbokaren