Visa Google Kalender-händelser i Apple Kalender

Det går att visa Google Kalender-händelser i Apple-kalendern på en Mac, iPhone eller iPad.

Visa Google Kalender-händelser i Apple-kalendrar

Det går att synkronisera Google Kalender med kalenderappen som finns på iPhone eller iPad.

1. Öppna inställningarna för din iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Lösenord och konton.
  3. Tryck på Lägg till konto följt av Google.
  4. Ange din e-postadress följt av Nästa.
  5. Ange ditt lösenord. Om du inte har det senaste operativsystemet och du använder tvåstegsverifiering anger du ett applösenord i stället för ditt vanliga lösenord.
  6. Tryck på Nästa.
  7. E-post, kontakter och kalenderhändelser synkroniseras nu direkt med ditt Google-konto. Stäng av de andra tjänsterna om du endast vill synkronisera kalendern.
  8. Öppna appen Kalender på din iPhone för att se dina händelser i Google Kalender.

Om du vill synkronisera med ett befintligt konto trycker du på kontot och aktiverar Kalendrar.

Google Kalender-funktioner som inte fungerar i Apple Kalender

• E-postaviseringar för händelser
  • Skapa nya Google-kalendrar
  • Rumsplaneraren