Google Kalenterin tapahtumien tarkasteleminen Applen kalenterissa

Voit tarkastella Google Kalenterin tapahtumia Apple-kalenterissasi Macilla, iPhonella tai iPadilla.

Google Kalenterin tapahtumien tarkasteleminen Applen kalentereissa

Voit synkronoida Google Kalenterin iPhonessa tai iPadissa olevan Kalenteri-sovelluksen kanssa.

1. Avaa iPhonen tai iPadin laiteasetukset.
  2. Vieritä ja valitse Salasanat ja tilit.
  3. Napauta Lisää tili ja sitten Google.
  4. Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja sitten Seuraava.
  5. Anna salasana. Jos käytössäsi ei ole uusinta käyttöjärjestelmää ja käytät kaksivaiheista vahvistusta, kirjoita tavallisen salasanan sijaan sovelluksen salasana.
  6. Napauta Seuraava.
  7. Sähköpostit, yhteystiedot ja kalenteritapahtumat synkronoidaan nyt Google-tilisi kanssa. Jos haluat synkronoida vain kalenterin, poista muut palvelut käytöstä.
  8. Nyt näet Google Kalenterin tapahtumat avaamalla iPhonen Kalenteri-sovelluksen.

Voit synkronoida tiedot olemassa olevan tilin kanssa napauttamalla tiliä ja ottamalla Kalenterit käyttöön.

Google Kalenterin ominaisuudet, jotka eivät toimi Applen kalenterissa

• tapahtumien sähköposti-ilmoitukset
  • uusien Google-kalenterien luominen
  • huonevaraukset.