Veure els esdeveniments de Google Calendar a Calendari d'Apple

Pots veure els esdeveniments de Google Calendar al calendari d'Apple des del dispositiu Mac, iPhone o iPad.

Veure esdeveniments de Google Calendar als calendaris d'Apple

Pots sincronitzar Google Calendar amb l'aplicació Calendari nativa del teu iPhone o iPad.

1. Obre la configuració del dispositiu iPhone o iPad.
  2. Desplaça't i toca Comptes i contrasenyes.
  3. Toca Afegir compte i, a continuació, Google.
  4. Introdueix la teva adreça electrònica i, a continuació, Següent.
  5. Introdueix la contrasenya. Si no tens l'última versió del sistema operatiu i utilitzes la verificació en dos passos, introdueix una contrasenya d'aplicació en lloc de la normal.
  6. Toca Següent.
  7. Ara, els correus electrònics, els contactes i els esdeveniments del calendari se sincronitzaran directament amb el compte de Google. Per sincronitzar només el calendari, desactiva els altres serveis.
  8. Per veure els esdeveniments de Google Calendar, obre l'aplicació Calendari a l'iPhone.

Per sincronitzar Google Calendar amb un compte, toca'l i activa Calendaris.

Eines de Google Calendar que no funcionen a Calendari d'Apple

• Notificacions dels esdeveniments per correu electrònic
  • Crear calendaris a Google
  • Programador de sales