Visa Google Kalender-händelser i Apple Kalender

Det går att visa Google Kalender-händelser i Apple-kalendern på en Mac, iPhone eller iPad.

Visa Google Kalender-händelser i Apple-kalendrar

Obs!: Se till att du har den senaste versionen av Apple Kalender och det senaste Apple-operativsystemet på din dator. Ta reda på hur du hittar din Apple-dators operativsystem eller uppdaterar datorns operativsystem.

1. Öppna Apple Kalender Apple Kalender på datorn.
  2. Klicka på Kalender följt av Inställningar längst upp till vänster på skärmen.
  3. Klicka på fliken Konton.
  4. Klicka på Lägg till Lägg till till vänster om fliken Konton.
  5. Välj Google följt av Fortsätt.
  6. Följ stegen på skärmen för att lägga till informationen om ditt Google-konto.
  7. På fliken Konton använder du "Uppdatera kalendrar" för att välja hur ofta du vill att Apple Kalender och Google Kalender synkroniseras.

Ändra vilka kalendrar som synkroniseras

Vilka kalendrar synkroniseras automatiskt

• Alla kalendrar som du ser under Mina kalendrar i Google Kalender på datorn.
  • Födelsedagar

Synkronisera andra kalendrar

1. Öppna sidan Kalendersynkronisering på datorn.
  2. Markera eller avmarkera namnen på kalendrarna.
  3. Klicka på Spara nere till höger.
  4. Uppdatera din kalender när du är klar.

Delegationsverktyget

Om du använde delegationsverktyget i Apple Kalender till att synkronisera måste du stänga av det om synkronisering med Kalender ska fungera.

1. Öppna Apple Kalender Apple Kalender på datorn.
  2. Klicka på Kalender följt av Inställningar längst upp till vänster.
  3. Klicka på Konton följt av Delegation.
  4. Avmarkera alla kalendrar.

Google Kalender-funktioner som inte fungerar i Apple Kalender

• E-postaviseringar för händelser
  • Skapa nya Google-kalendrar
  • Rumsplaneraren