Afegir esdeveniments de Google Calendar al Calendari d'Apple

Pots afegir esdeveniments de Google Calendar al calendari d'Apple al Mac, a l'iPhone o a l'iPad.

Pots sincronitzar Google Calendar amb l'aplicació Calendari nativa del teu iPhone o iPad.

1. Obre la configuració del dispositiu iPhone o iPad.
  2. Desplaça't i toca Calendari.
  3. Toca Comptes i després Afegir compte i després Google.
  4. Introdueix la teva adreça electrònica i després Següent.
  5. Introdueix la contrasenya. Si no tens l'última versió del sistema operatiu i utilitzes la verificació en dos passos, introdueix una contrasenya d'aplicació en lloc de la normal.
  6. Toca Següent.
  7. Ara, els correus electrònics, els contactes i els esdeveniments del calendari se sincronitzaran directament amb el compte de Google. Per sincronitzar només el calendari, desactiva els altres serveis.
  8. Per veure els esdeveniments de Google Calendar, obre l'aplicació Calendari a l'iPhone.

Per sincronitzar Google Calendar amb un compte, toca'l i activa Calendaris.

Funcions de Google Calendar que no estan disponibles al Calendari d'Apple

• Notificacions dels esdeveniments per correu electrònic
  • Crear calendaris a Google
  • Programador de sales