Opret og administrer opgaver i Google Kalender

I Google Kalender kan du oprette, se og ændre opgaver.

Vigtigt! Det er kun dig, der kan se dine opgaver i Google Kalender.

Opret en opgave

1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på Tilføj og derefter Opgave .
  3. Angiv en titel og en beskrivelse.
  4. Vælg en dato, et klokkeslæt og en frekvens.
  5. Tryk på Gem.

Se, rediger eller slet opgaver

Vis dine opgaver

Opgaver skal have en dato for fremgå i Google Kalender. Sådan aktiverer du Huskeliste:

1. Gå til appen Kalender Kalender.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Sørg for, at afkrydsningsfeltet "Huskeliste" er markeret.
  4. Opgaver med datoer vises i din kalender.

Tip! En liste over alle ikke-udførte opgaver fra de seneste 365 dage vises som "Afventende opgaver". Denne liste vises på aktuelle dag.

Skjul alle opgaver
  1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på menuen Menu øverst i venstre hjørne.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Opgaver".
Rediger en opgave
  1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på en opgave for at opdatere efterfulgt af Rediger opgave Edit task.
  3. Opdater opgaveoplysningerne.
  4. Tryk på Gem.
Markér en opgave som udført
  1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på en opgave for at opdatere efterfulgt af Markér som udført.

Udførte opgaver vises som standard i din kalender.

Skjul udførte opgaver

Hvis du vil skjule udførte opgaver, der er overstregede i din kalender, skal du justere dine indstillinger:

I dine indstillinger

1. Åbn appen Google Kalender Kalender på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på menuen Menu og derefter Indstillinger og derefter Generelt.
  3. Deaktiver Vis udførte opgaver.
Rapportér en tildelt opgave som spam
  1. Åbn Google Drev-appen Kalender på din enhed.
  2. Tryk på den opgave, du vil rapportere, i kalendergitteret.
  3. Tryk på Valgmuligheder Mere øverst til højre.
  4. Tryk på Rapportér som spam og derefter Rapportér som spam.

Se, hvordan du rapporterer tildelte opgaver som spam

Slet en opgave

Når du sletter en opgave fra din kalender, fjernes den fuldstændigt.

1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på opgaven for at slette efterfulgt af Mere Mere efterfulgt af Sletefterfulgt af Slet opgave.
Find og rediger afventende opgaver

Sådan markerer du alle ikke udførte opgaver fra de seneste 365 dage:

1. Åbn appen Google Kalender Kalender.
  2. Tryk på Afventende opgaver, mens du ser tidsplanen for en dag.
  3. Vælg, hvordan du vil opdatere foretrukne opgaver, på pop op-listen:
    • Hvis du vil redigere en opgave, skal du trykke på opgaven, trykke på blyantikonet Rediger, foretage dine ændringer og trykke på Udfør.
    • Du kan slette en opgave ved at trykke på den og trykke på Mere og derefter på Slet.
    • Stryg til højre for at udføre en opgave.