Opret og administrer opgaver i Google Kalender

I Google Kalender kan du oprette, se og ændre opgaver.

Vigtigt! Det er kun dig, der kan se dine opgaver i Google Kalender.

Opret en opgave

Opret en opgave i Kalender

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Vælg en af mulighederne i din kalender:
    • Klik på en tom plads.
    • Klik på Opret øverst til venstre.
  3. Klik på Opgave.
  4. Angiv dine opgaveoplysninger.
  5. Klik på Gem.

Tip! Du kan se en liste over alle "Afventende opgaver" fra de seneste 365 dage på den aktuelle dag.

Opret en opgave fra Huskeliste i Kalender

1. Vælg en af mulighederne på din computer:
  2. Klik på Opret.
  3. Angiv dine opgaveoplysninger.
  4. Klik på Gem.

Tips!

• Hvis du vil føje en opgave til en eksisterende liste, skal du klikke på Tilføj en opgave foroven.
  • Opgaver med en dato vises også i din kalender.

Se, rediger eller slet opgaver

Opgaver skal have en dato for at blive vist i din kalender.

Vis dine opgaver
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Gå til "Mine kalendere" i panelet til venstre.
    • Du skal muligvis klikke på menuen Menu for at finde "Mine kalendere".
  3. Sørg for, at afkrydsningsfeltet "Huskeliste" er markeret.

Vigtigt! Du kan se en liste over alle "Afventende opgaver" fra de seneste 365 dage på den aktuelle dag.

Skjul alle opgaver
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Opgaver i panelet til venstre under "Mine kalendere".
    • Du skal muligvis klikke på menuen Menu for at finde "Mine kalendere".
Rediger en opgave
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på den opgave, du vil redigere og derefter Rediger opgave Edit task.
  3. Opdater oplysningerne om opgaven.
  4. Klik på Gem.

Tips!

• Du kan også redigere opgaver i sidepanelet eller i Huskeliste i Kalender.
  • Hvis du vil ændre dato og tidspunkt for den næste gentagne opgave i en serie, skal du klikke på datoen.
  • Hvis du vil redigere dato og tidspunkt for alle opgaver, skal du klikke på oplysningerne om gentagelse.
Markér en opgave som udført
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på den opgave, du vil opdatere.
  3. Klik på Markér som udført nederst til højre.

Tips!

Skjul udførte opgaver

Hvis du vil skjule udførte opgaver, der er overstregede i din kalender, skal du justere dine indstillinger:

1. Klik på rullemenuen til højre for "Indstillinger".
  2. Fjern markeringen af Vis udførte opgaver.

I dine indstillinger

1. Gå til Google Kalender på din computer.
  2. Klik på Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Se valgmuligheder til venstre.
  4. Deaktiver Vis udførte opgaver.
Rapportér en tildelt opgave som spam
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på den opgave, du vil rapportere, i kalendergitteret.
  3. Klik på Valgmuligheder Mere øverst til højre.
  4. Klik på Rapportér som spamog derefter Rapportér som spam.

Se, hvordan du rapporterer tildelte opgaver som spam

Slet en opgave
  1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik på opgaven for at opdatere og derefter Slet Slet påmindelse.
Find og rediger afventende opgaver

Sådan markerer du alle ikke udførte opgaver fra de seneste 365 dage:

1. Åbn Google Kalender.
  2. Klik på Afventende opgaver, mens du ser tidsplanen for en dag.
  3. Vælg, hvordan du vil opdatere foretrukne opgaver, på pop op-listen:
    • Hold markøren til højre over opgaven for at redigere en opgave. Klik på Rediger Edit task, foretag dine ændringer, og klik på Gem.
    • Hvis du vil slette en opgave, skal du holde markøren til højre for opgaven. Klik på Rediger Edit task og derefter Slet Slet påmindelse.
    • Du kan markere en opgave som udført ved at holde markøren helt ude i højre side af opgaven. Klik på Markér som udført.

Tip! Du kan deaktivere listen over afventende opgaver, når du skjuler dine opgaver fra Google Kalender. Få flere oplysninger om, hvordan du skjuler alle opgaver.