Crear i gestionar tasques a Google Calendar

A Google Calendar, pots crear, veure i canviar tasques.

Important: només tu pots veure les teves tasques a Google Calendar.

Crear una tasca

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Tria una opció:
    • Toca un espai buit al calendari i, a continuació, Tasca.
    • Toca Afegeix i, a continuació, Tasca .
  3. Introdueix el títol i la descripció.
  4. Tria la data, l'hora i la freqüència.
  5. A la part superior dreta, toca Desa.

Consell: quan canvies de categoria de "Tasca" a "Esdeveniment" durant el procés de creació, l'aplicació Calendar conserva la majoria de les dades possible.

Veure, editar o suprimir tasques

Veure les tasques

Les tasques han de tenir una data perquè es mostrin a Google Calendar. Per activar Tasks:

1. Ves a l'aplicació Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. Comprova que la casella "Tasks" estigui marcada.
  4. Totes les tasques que tinguin data es mostraran al calendari.

Consell: Es mostra una llista de totes les tasques sense completar dels 365 darrers dies com a "Tasques pendents". Es pot trobar al dia actual.

Amagar totes les tasques
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. Desmarca la casella que hi ha al costat de "Tasks".

Consell: amagar les tasques no farà que se'n desactivin les notificacions. Per desactivar-les, ves a la configuració del calendari i, a continuació, General i, a continuació, Notificacions de Tasks.

Editar una tasca
  1. ​Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca la tasca que vols actualitzar i, a continuació, Edita la tasca Edit task.
  3. Modifica'n els detalls.
  4. Toca Desa.
Marcar una tasca com a completada
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca la tasca que vols actualitzar i, a continuació, Marca com a completada.

Les tasques completades es mostren al calendari de manera predeterminada.

Amagar les tasques completades
Per amagar les tasques completades al calendari, les quals es mostren ratllades, pots ajustar la configuració.

A la configuració

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Configuració  i, a continuació, General.
  3. Desactiva l'opció Mostra les tasques completades.
Marcar una tasca assignada com a contingut brossa
  1. Al dispositiu, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la quadrícula del calendari, toca la tasca de què vols informar.
  3. A la part superior dreta, toca Opcions Més.
  4. Toca Marca com a brossa i, a continuació, Marca com a brossa.

Informació sobre com pots marcar tasques assignades com a contingut brossa

Suprimir una tasca

Quan suprimeixes una tasca del calendari, se suprimeix completament.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca la tasca que vols suprimir i, a continuació, Més Més i, a continuació, Suprimeixi, a continuació, Suprimeix la tasca.
Cercar i editar tasques pendents

Per comprovar totes les tasques sense completar dels 365 darrers dies:

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Mentre consultes l'agenda d'un dia, toca Tasques pendents.
  3. A la llista emergent, tria com vols actualitzar les tasques pendents:
    • Per editar una tasca, toca-la, toca la icona del llapis Edita, introdueix els canvis que vulguis i toca Fet.
    • Per suprimir una tasca, toca-la, toca el menú Més i, a continuació, toca Suprimeix.
    • Per completar una tasca, llisca cap a la dreta.