Crear i gestionar tasques a Google Calendar

A Google Calendar, pots crear, veure i canviar tasques.

Important: només tu pots veure les teves tasques a Google Calendar.

Crear una tasca

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca Afegeix i, a continuació, Tasca .
  3. Introdueix el títol i la descripció.
  4. Tria la data, l'hora i la freqüència.
  5. Toca Desa.

Veure, editar o suprimir tasques

Veure les tasques

Les tasques han de tenir una data perquè es mostrin a Google Calendar. Per activar Tasks:

1. Ves a l'aplicació Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. Comprova que la casella "Tasks" estigui marcada.
  4. Totes les tasques que tinguin data es mostraran al calendari.

Consell: Es mostra una llista de totes les tasques sense completar dels 365 darrers dies com a "Tasques pendents". Es pot trobar al dia actual.

Amagar totes les tasques
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú.
  3. Desmarca la casella que hi ha al costat de "Tasks".
Editar una tasca
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca una tasca per actualitzar-la i, a continuació, Edita la tasca Edit task.
  3. Modifica'n els detalls.
  4. Toca Desa.
Marcar una tasca com a completada
  1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca la tasca que vols actualitzar i, a continuació, Marca com a completada.

Les tasques completades es mostren al calendari de manera predeterminada.

Amagar les tasques completades

Per amagar les tasques completades al calendari, les quals es mostren ratllades, pots ajustar la configuració.

A la configuració

1. A l'iPhone o l'iPad, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca Menú Menú i, a continuació, Configuració  i, a continuació, General.
  3. Desactiva l'opció Mostra les tasques completades.
Marcar una tasca assignada com a contingut brossa
  1. Al dispositiu, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la quadrícula del calendari, toca la tasca de què vols informar.
  3. A la part superior dreta, toca Opcions Més.
  4. Toca Marca com a brossa i, a continuació, Marca com a brossa.

Informació sobre com pots marcar tasques assignades com a contingut brossa

Suprimir una tasca

Quan suprimeixes una tasca del calendari, se suprimeix completament.

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Toca la tasca que vols suprimir i, a continuació, Més Més i, a continuació, Suprimeix i, a continuació, Suprimeix la tasca.
Cercar i editar tasques pendents

Per comprovar totes les tasques sense completar dels 365 darrers dies:

1. Obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. Mentre consultes l'agenda d'un dia, toca Tasques pendents.
  3. A la llista emergent, tria com vols actualitzar les tasques pendents:
    • Per editar una tasca, toca-la, toca la icona del llapis Edita, introdueix els canvis que vulguis i toca Fet.
    • Per suprimir una tasca, toca-la, toca el menú Més i, a continuació, toca Suprimeix.
    • Per completar una tasca, llisca cap a la dreta.