Een videovergadering toevoegen aan of verwijderen uit een Agenda-afspraak

Je kunt een videovergadering toevoegen aan of verwijderen uit je Agenda-afspraken.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Maak een afspraak of open een bestaande afspraak waarvoor je bewerkingsrechten hebt.
  3. Als je een nieuwe afspraak maakt, klik je op Meer opties.
  4. Als je een bestaande afspraak bewerkt, klik je op Bewerken Bewerken.
  5. Zoek het veld voor videovergaderingen in de Agenda-afspraak.
  6. Als je een bestaande videovergadering wilt verwijderen, klik je op Verwijderen Sluiten.
  7. Als je een nieuwe vergadering wilt toevoegen, klik je op Google Meet-videovergadering toevoegen.
  8. Als je een add-on voor vergaderingen hebt ingeschakeld, selecteer je de vergaderingsprovider in het dropdownmenu 'Conferentie toevoegen'.
  9. Klik op Opslaan.

Problemen oplossen

Ik wil een andere oplossing voor videovergaderingen gebruiken

Je kunt andere oplossingen voor videovergaderingen installeren om te gebruiken met Google Agenda. Nadat je deze oplossingen hebt geïnstalleerd, worden ze weergegeven als opties als je handmatig een videovergadering toevoegt aan een Google Agenda-afspraak.

Ik wil niet dat er meerdere videovergaderingen worden toegevoegd aan één afspraak

Er kan slechts één vergadering worden toegevoegd in het vergaderingsveld van een Google Agenda-afspraak. Dit kan een Google Meet-vergadering zijn of een vergadering van een geïnstalleerde add-on voor vergaderingen.

Je kunt ondersteunde add-ons voor vergaderingen installeren via de Google Workspace Marketplace om te gebruiken met Google Agenda.  Nadat je deze oplossingen hebt geïnstalleerd, worden ze weergegeven als opties in het dropdownmenu van het vergaderingsveld als je handmatig een videovergadering toevoegt aan een Google Agenda-afspraak.

Als je vergadergegevens op een andere manier toevoegt aan Google Agenda-afspraken (bijvoorbeeld rechtstreeks in het locatieveld, de afspraakbeschrijving of via een browserextensie), kan dit ertoe leiden dat meerdere vergaderingen worden toegevoegd aan één afspraak.