Eksportér dataene dine fra Google Påminnelser

Du kan eksportere og laste ned dataene dine fra «Påminnelser». Du kan laste ned data som ikke er slettet. Du kan opprette et arkiv der du kan oppbevare data til eget bruk eller bruke dem i andre tjenester. Finn ut hvordan du laster ned dataene dine.

Hvis du bruker en jobb- eller skolekonto, kan det hende at enkelte data ikke er tilgjengelige for nedlasting. Hvis du er superadministrator for Google-domenet ditt, kan du laste ned eller overføre dataene til organisasjonen din. Se hvordan du eksporterer organisasjonens data fra Google Workspace.

Eksporterte data fra «Påminnelser» i Google kan inkludere

• tittel
  • opprettingstidspunkt
  • arkiverte, kommende og aktive påminnelser
  • utløpsdato
  • informasjon om gjentakelser
  • appen som opprettet påminnelsen, for eksempel Keep
  • posisjon