Je gegevens uit Google Herinneringen exporteren

Je kunt je gegevens exporteren en downloaden vanuit Herinneringen. Je kunt gegevens downloaden die niet zijn verwijderd. Je kunt een archief maken om voor je administratie te bewaren of de gegevens in een andere service gebruiken. Meer informatie over hoe je gegevens downloadt

Als je een werk- of schoolaccount gebruikt, kun je bepaalde gegevens mogelijk niet downloaden. Als je een hoofdbeheerder bent voor je Google-domein, kun je de gegevens van je organisatie downloaden of migreren. Meer informatie over hoe je de Google Workspace-gegevens van je organisatie exporteert

Geëxporteerde gegevens uit Google Herinneringen kunnen het volgende omvatten:

• Titel
  • Aanmaakdatum
  • Gearchiveerde, geplande en actieve herinneringen
  • Vervaldatum
  • Informatie over herhaling
  • De app die de herinnering heeft gemaakt, zoals Keep
  • Locatie