Je gegevens uit Google Herinneringen exporteren

Je kunt je gegevens exporteren en downloaden vanuit Herinneringen in Google Agenda, Google Keep en de Google Assistent. Je kunt gegevens downloaden die niet zijn verwijderd. Je kunt een archief maken om voor je administratie te bewaren of de gegevens in een andere service gebruiken. Meer informatie over hoe je gegevens downloadt

Als je een werk- of schoolaccount gebruikt, kun je bepaalde gegevens mogelijk niet downloaden. Als je een hoofdgebruiker bent voor je Google-domein, kun je de gegevens van je organisatie downloaden of migreren. Bekijk meer informatie over hoe je de Google Workspace-gegevens van je organisatie exporteert.

Geëxporteerde gegevens uit Google Herinneringen kunnen het volgende omvatten:

• Titel
  • Aanmaakdatum
  • Gearchiveerde, geplande en actieve herinneringen
  • Vervaldatum
  • Informatie over herhaling
  • De app die de herinnering heeft gemaakt, zoals Agenda
  • Locatie