Exportar les teves dades de Recordatoris de Google

Pots exportar i baixar les teves dades de Recordatoris a Google Calendar, Google Keep i l'Assistent de Google. Pots baixar les dades que no s'hagin suprimit. Si vols, crea un arxiu per al teu registre o per utilitzar les dades en un altre servei. Obtén informació sobre com pots baixar les teves dades.

Si fas servir un compte de la feina o de centre educatiu, és possible que algunes dades no estiguin disponibles per baixar-les. Si ets superadministrador del teu domini de Google, pots baixar o migrar les dades de l'organització. Obtén informació sobre com pots exportar les dades de Google Workspace de la teva organització.

Les dades exportades de Recordatoris de Google poden incloure:

• el títol
  • la data i l'hora de creació
  • els recordatoris arxivats, propers i actius
  • la data de venciment
  • la informació sobre recurrència
  • l'aplicació que ha creat el recordatori, com ara Calendar
  • la ubicació