Skicka händelseaviseringar och -uppdateringar

Du kan skicka aviseringar via e-post till händelsens gäster när du skapar eller redigerar en händelse. I vissa fall kan du kanske inte ändra om gäster får aviseringar eller inte. Även om du inte skickar uppdateringar via e-post till gäster kommer ändringar du gör i händelser fortfarande att återspeglas i deras kalendrar.

Gäster för tidigare händelser

Google Kalender skickar inte uppdateringar till gäster för tidigare händelser.

Gäster som stänger av aviseringar

Google Kalender-användare kan ändra inställningarna för e-postaviseringar. Gäster som stänger av aviseringar får inga inbjudningar eller uppdateringar som du skickar.

Gäster som inte använder Google Kalender

Google Kalender skickar alltid e-postaviseringar till gäster som inte använder Google Kalender.