Meldingen en updates voor afspraken verzenden

Je kunt e-mailmeldingen naar gasten van afspraken sturen als je een afspraak maakt of bewerkt. In sommige gevallen kun je mogelijk niet wijzigen of gasten meldingen ontvangen. Zelfs als je geen e-mailupdates naar gasten stuurt, worden wijzigingen die je aanbrengt in afspraken, nog steeds weergegeven in hun agenda's.

Gasten van eerdere afspraken

Google Agenda stuurt geen updates naar gasten van eerdere afspraken.

Gasten die meldingen uitschakelen

Gebruikers van Google Agenda kunnen hun instellingen voor e-mailmeldingen wijzigen. Gasten die meldingen uitschakelen, ontvangen geen uitnodigingen of updates die je stuurt.

Gasten die Google Agenda niet gebruiken

Google Agenda stuurt altijd e-mailmeldingen naar gasten die Google Agenda niet gebruiken.