Meldingen en updates voor afspraken verzenden

Je kunt e-mailmeldingen naar gasten van afspraken verzenden wanneer je een afspraak maakt of bewerkt. In sommige gevallen kun je mogelijk niet wijzigen of gasten meldingen ontvangen.

Gasten van eerdere afspraken

Google Agenda verzendt geen updates naar gasten van eerdere afspraken.

Gasten die meldingen uitschakelen

Gebruikers van Google Agenda kunnen hun instellingen voor e-mailmeldingen wijzigen. Gasten die meldingen uitschakelen, ontvangen geen uitnodigingen of updates die je verzendt.

Gasten die Google Agenda niet gebruiken

Google Agenda verzendt altijd e-mailmeldingen naar gasten die Google Agenda niet gebruiken.