Je Agenda-instellingen wijzigen

Je kunt de agenda-instellingen wijzigen voor de weergave, meldingen en afspraken.

Je agenda instellen

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen  en dan Instellingen.
  3. Breng wijzigingen aan. Alle wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

De afstanden en kleurset van je agenda wijzigen

Je kunt wijzigen hoeveel witruimte er wordt getoond tussen afspraken en agenda-informatie op de pagina.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen en dan Dichtheid en kleur.
  3. Kies Responsief op je scherm of Compact. Bij Compact zijn de randen en ruimtes smaller. In de responsieve modus kiest Agenda de dichtheid van de afspraak op basis van het schermformaat.
  4. Kies Modern of Klassiek als je kleursets wilt wijzigen.