Överföra Google-kalendrar eller händelser

Du kan överföra kalendrar som du äger till andra ägare. Du kan även överföra händelser till en annan ägare eller kalender.

Tips! När du överför händelser som innehåller en Google Meet-länk påverkas även videokonferenspolicyerna som gäller den händelsen. Läs om hur överförda Google Kalender-händelseinställningar tillämpas.

Det går att överföra kalendrar du äger till andra ägare eller överföra händelser till en annan ägare eller kalender.

Öppna Google Kalender på datorn om du vill överföra Google-kalendrar eller händelser. Alla ändringar du gör på datorn visas även i appen.

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret