Overfør Google-kalendere eller aktiviteter

Du kan overføre kalendere du eier, til andre eiere. Du kan også overføre aktiviteter til andre eiere eller kalendere.

Tips: Når du overfører aktiviteter som inneholder Google Meet-linker, påvirkes også retningslinjene for videokonferanser som gjelder for de aktivitetene. Finn ut hvordan innstillingene for overførte Google Kalender-aktiviteter gjelder.

Du kan overføre kalendere du eier, til andre eiere, eller du kan overføre aktiviteter til andre eiere eller kalendere.

For å overføre Google-kalendere eller aktiviteter åpner du Google Kalender på en datamaskin. Eventuelle endringer du gjør på datamaskinen, vises også i appen.