Overfør Google-kalendere eller aktiviteter

Du kan overføre kalendere du eier, til andre eiere. Du kan også overføre aktiviteter til andre eiere eller kalendere.

Tips: Når du overfører aktiviteter som inneholder Google Meet-linker, påvirkes også retningslinjene for videokonferanser som gjelder for de aktivitetene. Finn ut hvordan innstillingene for overførte Google Kalender-aktiviteter gjelder.

Flytt aktiviteter mellom kalendere

Du må være arrangør av en Google Kalender-aktivitet for å kunne flytte den fra én kalender til en annen. Du må også ha redigeringstilgang til kalenderen du flytter aktiviteten til.

Når du flytter en aktivitet, legges arrangørene av aktiviteten til i den nye kalenderen og fjernes fra den gamle kalenderen.

Når du flytter en gjentakende aktivitet til en annen kalender, flyttes dessuten også alle fremtidige forekomster. Du kan ikke flytte bare én forekomst av en gjentakende aktivitet.

1. Åpne Google Kalender Kalender .
  2. Åpne en kalender.
  3. Velg aktiviteten du vil flytte.
  4. Trykk på kalendernavnet under navnet på aktiviteten.
  5. Trykk på navnet på kalenderen du vil flytte aktiviteten til.
  6. Trykk på Lagre øverst til høyre.