Google-agenda's of afspraken overzetten

Je kunt de agenda's waarvan jij de eigenaar bent, overzetten naar andere eigenaren. Je kunt ook afspraken overzetten naar een andere eigenaar of een andere agenda.

Een agenda overdragen die je hebt gemaakt
  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik aan de linkerkant van de pagina op Mijn agenda's.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de agenda waaraan je iemand wilt toevoegen en klik op Opties Meeren dan Instellingen en delen.
  4. Klik in het gedeelte 'Delen met bepaalde personen' op Mensen toevoegen.
  5. Geef het e-mailadres op van de persoon of groep die je wilt instellen als eigenaar.
  6. Selecteer Wijzigingen aanbrengen en opties voor delen beheren in 'Rechten'.
  7. Klik op Verzenden.

De persoon of groep die je hebt toegevoegd, is nu ook eigenaar van de agenda.

Een afspraak overdragen naar een agenda waarvan je geen eigenaar bent

Als je een afspraak hebt gemaakt, kun je iemand anders hiervan eigenaar maken. Zodra iemand anders de eigenaar is, kan deze persoon de afspraakgegevens wijzigen.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik op een afspraak en dan Opties Meeren dan Eigenaar wijzigen.
  3. Geef een nieuwe eigenaar op en voer een bericht in dat je naar deze persoon wilt sturen.
  4. Klik op Eigenaar wijzigen.
  5. De nieuwe eigenaar ontvangt een e-mail met een link. Jij bent de eigenaar van de afspraak totdat de nieuwe eigenaar het eigendom accepteert.
Een afspraak overzetten naar een agenda waarvan jij de eigenaar bent
  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik op een afspraak en dan Afspraak bewerken Bewerken.
  3. Klik naast Calendar en de agendanaam op Pijl-omlaag.
  4. Kies de agenda waar je de afspraak naartoe wilt verplaatsen.
  5. Klik op Opslaan.
Een afspraak naar een andere agenda kopiëren
  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik op een afspraak en dan Opties Meer.
  3. Kies een agenda waar je de afspraak naartoe wilt kopiëren.
  4. Klik op Opslaan.

Meer informatie over hoe je je agenda met iemand deelt