Google-agenda's of afspraken overdragen

Een agenda overdragen die je hebt gemaakt
  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik aan de linkerkant van de pagina op Mijn agenda's.
  3. Plaats de muisaanwijzer op de agenda waaraan je iemand wilt toevoegen en klik op Opties Meer en dan Instellingen en delen.
  4. Klik op Instellingen.
  5. Klik in het gedeelte 'Delen met bepaalde personen' op Persoon toevoegen.
  6. Geef het e-mailadres op van de persoon of groep die je wilt instellen als eigenaar.
  7. Klik op Verzenden.

De persoon of groep die je hebt toegevoegd, is nu ook eigenaar van de agenda.

Een afspraak overdragen naar een agenda waarvan je geen eigenaar bent

Als je een afspraak hebt gemaakt, kun je iemand anders hiervan eigenaar maken. Zodra iemand anders de eigenaar is, kan deze persoon de afspraakgegevens wijzigen.

1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Bekijk de details van een afspraak die je wilt wijzigen door op de afspraak te klikken.
  3. Klik op Meer Meer en dan Van eigenaar veranderen.
  4. Geef een nieuwe eigenaar op en voer een bericht in dat je naar deze persoon wilt sturen.
  5. Klik op Eigenaar wijzigen.
  6. De nieuwe eigenaar ontvangt een e-mail met een link. Jij bent de eigenaar van de afspraak totdat de nieuwe eigenaar het eigenaarschap accepteert.
Een afspraak overdragen naar een agenda waarvan jij de eigenaar bent
  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Bekijk de details van een afspraak die je wilt wijzigen door op de afspraak te klikken.
    • Klik in de weergave 'Agenda' of 'Maandelijks' op de afspraak en vervolgens op Afspraak bewerken.
    • Klik in de weergave 'Dag', 'Week' of '4 dagen' op de naam van de afspraak.
  3. Klik op Meer Meer.
  4. Selecteer de agenda waarin je de afspraak wilt weergeven.

Tip: Wellicht ben je ook geïnteresseerd in Je agenda met iemand delen.