Google-agenda's of afspraken overzetten

Je kunt agenda's waarvan je de eigenaar bent, overzetten naar andere eigenaren. Je kunt ook afspraken overzetten naar een andere eigenaar of een andere agenda.

Tip: Als je afspraken overzet die een Google Meet-link bevatten, heeft dit ook invloed op het beleid voor videovergaderingen voor die afspraak. Meer informatie over hoe instellingen voor overgezette Google Agenda-afspraken van toepassing zijn

Je kunt de agenda's waarvan jij de eigenaar bent, overdragen aan andere eigenaren. Je kunt ook afspraken overdragen aan een andere eigenaar of naar een andere agenda.

Open Google Agenda om Google-agenda's of afspraken over te zetten. Wijzigingen die je op je computer aanbrengt, worden ook weergegeven in de app.