Google-agenda's of afspraken overzetten

Je kunt agenda's waarvan je de eigenaar bent, overzetten naar andere eigenaren. Je kunt ook afspraken overzetten naar een andere eigenaar of een andere agenda.

Tip: Als je afspraken overzet die een Google Meet-link bevatten, heeft dit ook invloed op het beleid voor videovergaderingen voor die afspraak. Meer informatie over hoe instellingen voor overgezette Google Agenda-afspraken van toepassing zijn

Afspraken verplaatsen tussen agenda's

Als je een afspraak van de ene agenda naar de andere wilt verplaatsen, moet je de organisator van een Google Agenda-afspraak zijn. Je moet ook bewerkingsrechten hebben voor de agenda waar je de afspraak naartoe verplaatst.

Als je een afspraak verplaatst, voeg je de organisatoren van de afspraak toe aan de nieuwe agenda en verwijder je de organisatoren uit de oude agenda.

Als je een terugkerende afspraak verplaatst naar een andere agenda, doe je hetzelfde voor toekomstige instanties. Je kunt niet slechts één instantie van een terugkerende afspraak verplaatsen.

1. Open Google Agenda Agenda.
  2. Open een agenda.
  3. Selecteer de afspraak die je wilt verplaatsen.
  4. Tik onder de naam van de vergadering op de naam van de agenda.
  5. Tik op de naam van de agenda op de plaats waar je de afspraak naartoe wilt verplaatsen.
  6. Tik rechtsboven op Opslaan.